Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης ενημερώνει για την έγκριση της στελέχωσης του Νοσοκομείου, με έξι (6) θέσεις Ιατρικού Προσωπικού, ενισχύοντας τη δυναμικότητά της Ιατρικής Υπηρεσίας.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του Διευθυντή Μαιευτικής Γυναικολογίας  Αμέτ Ριτβάν, μέλος του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου και ενός αξιόλογου ανθρώπου και επιστήμονα.

                                                                                 Εκ της Διοίκησης

Σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Ψυχιατρικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Κατερίνης εξακολουθούν και κατά τη σημερινή δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του covid-19 να βρίσκονται στην διάθεση όλων των πολιτών (παίδων, εφήβων, ενηλίκων και οικογενειών).

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών νοσηλείας των ασθενών με Covid-19, λειτουργεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, υπηρεσία Ενημέρωσης και Στήριξης των πολιτών.

και στο πλαίσιο εντατικοποίησης των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωναϊού SARS-CoV-2 και προκειμένου να προασπίσουμε τη δημόσια υγεία των κατοίκων της Π.Ε. Πιερίας και των νοσηλευόμενων ασθενών, επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές στη λειτουργία του Γ.Ν. Κατερίνης:

διαθέτει επάρκεια σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό, φάρμακα και κλινοσκεπάσματα, ικανή να καλύψει τις ανάγκες των νοσηλευόμενων που έχουν προκύψει λόγω έξαρσης της πανδημίας.

Ουδέποτε ζητήθηκε με ανακοίνωση της Διοίκησης ή μέσω τρίτων η συνδρομή των πολιτών του νομού για συγκέντρωση κλινοσκεπασμάτων ή άλλων ειδών.

Βέβαια κάθε εθελοντική κίνηση και προσφορά από τους πολίτες του νομού εν μέσω υγειονομικής κρίσης είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Θα παρακαλούσαμε όμως, να μην δημιουργούνται  λάθος συμπεράσματα και εντυπώσεις.

Εν μέσω της δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζει ο νομός μας, η χώρα μας, αλλά και όλος ο πλανήτης, όπου το σύστημα υγείας δοκιμάζεται, οφείλουμε να προστατεύσουμε τη Δημόσια Υγεία και να στηρίξουμε όλους τους εργαζόμενους του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

                                                                                 Εκ της Διοίκησης

Λόγω σοβαρής έξαρσης της πανδημίας και στο πλαίσιο εντατικοποίησης των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού και προκειμένου να προασπίσουμε τη δημόσια υγεία των κατοίκων της Π.Ε. Πιερίας και των νοσηλευόμενων ασθενών, αναστέλλονται τα κάτωθι Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και προγραμματισμένα απογευματινά Ιατρεία από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου:

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης ενημερώνει τους πολίτες της Π.Ε. Πιερίας για τις μέχρι σήμερα (από 01-01-2020) προσλήψεις και προκηρύξεις θέσεων ιατρικού και λοιπού προσωπικού.

Στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.), με ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, θα λειτουργήσει Α΄ και Γ΄ Χειμερινό Εξάμηνο εκπαιδευτικού έτους 2020-2021, σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. Γ6α/Γ.Π.οικ.38396/10-07-2020 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2881/Β΄).

Δυνατότητα εγγραφής στο Α΄ Χειμερινό Εξάμηνο έχουν οι: 

-          Κάθε Πέμπτη του Αυγούστου στο Συνεδριακό Κέντρο

Ο Δήμος Κατερίνης, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με την υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Σελίδα 1 από 11

© Copyright 2017. Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης - Τμήμα Οργάνωσης και Πληροφορικής.