ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΝΟΥ

Λειτουργεί στον 1ο όροφο του Νοσοκομείουν και διαθέτει χώρο εξειδικευμένων παρεμβάσεων στο -1 (είσοδος από το parking που βρίσκεται κάτωθεν της Εισόδου των Επειγόντων - ανατολική πύλη του Νοσοκομείου). 

ponos1

 

Δραστηριοποιείται στην εξειδικευμένη ανακούφιση του Χρόνιου Πόνου και του πόνου ασθενών με κακοήθη νοσήματα, από το 2007. Παρακολουθεί εξωτερικούς ασθενείς, νοσηλευόμενους στις κλινικές του Νοσοκομείου, συνεργάζεται με την Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου και τους Ψυχολόγους και εξυπηρετεί ασθενείς του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Έχει διαγνωστικό, θεραπευτικό  και συμβουλευτικό σκοπό. Η διαχείριση του πόνου γίνεται με συνταγογράφηση αναλγητικών και άλλων φαρμάκων και διενέργεια παρεμβάσεων (διηθήσεις, αποκλεισμούς, τοποθέτηση ειδικών επιθεμάτων καψαϊκίνης κ.α, τοποθέτηση ειδικών αντλιών αναλγησίας).  Εντός των δραστηριοτήτων εντάσσεται η άσκηση της παρηγορικής αγωγής και φροντίδας ασθενών τελικού σταδίου. Βρίσκεται σε διασύνδεση με την υπηρεσία της Κατ΄ Οίκον Νοσηλείας για την παρακολούθηση και νοσηλεία ασθενών στο σπίτι τους σε όλο το Νομό.

Υπεύθυνη Ιατρείου: Αικ. Τσιρογιάννη (Αναισθησιολόγος - Δ/τρια, με εξειδίκευση στην Αλγολογία, μέλος Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας και Ελληνικής Εταιρείας Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας)

Νοσηλεύτρια Ιατρείου: Στ. Πιπερίδου

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2351350207

Ημέρες Ιατρείου: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη.

© Copyright 2017. Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης - Τμήμα Οργάνωσης και Πληροφορικής.